Controle dieren

Dier controle 

In het kader van service en kwaliteit zijn wij incidentieel begonnen met de mogelijkheid om uw aangeschafte dier te laten controleren. Dit zal geschieden door een groep zeer geïnteresseerde en diervriendelijk personen met kennis van zaken en medische achtergrond (diergeneeskunde). Deze personen zullen herkenbaar zijn in de, zogenaamde, "witte doktersjassen". Spreekt u hen gerust zij staan geheel tot uw dienst.

Op de volgende controles kunt u een beroep doen:

  • ontlastingsonderzoek van o.a. rond-, long-, en platwormen, flagellaten, amoeben en coccidiose
  • vragen beantwoorden
  • advies geven bij aanschaf
  • visuele controle op dieren
  • feaces onderzoek

     

Deze controles vinden geheel gratis, een kleine bijdrage mag, plaats op de volgende evenementen:

  • Terraria Houten (voorjaar en najaar)
  • Exoknaag  (voorjaar en najaar)

Ook zal deze groep personen zich bezig houden met de dieren die worden aangeboden. Dit gaat dan over het algemeen over de visuele controle op de gezondheid en of de dieren goed behuisd zijn.

Ik denk dat wij hiermee weer een stap verder zijn om de kwaliteit en de service van de door ons georganiseerde evenementen op een hoger peil te brengen.

Mocht u als standhouder of als bezoeker nog suggesties hebben laat het ons dan weten door het sturen van een mail of spreek ons aan.

De controle op al deze punten is geen garantie voor een 100% gezond dier maar helpen wel mee een bijdrage daaraan te geven. De aanschaf is en blijft altijd uw eigen beslissing.

De organisatie en de controlerende personen kunnen niet aansprakelijk worden gesteld bij uw aanschaf. Hierin heeft u ook uw eigen verantwoordelijkheid.

talen

Bezoekers

We hebben 65 gasten en geen leden online

Ticketservice

Partners