Protocol standhouders zonder dieren of spinachtigen/insecten
LET OP: Geld alleen voor de evenementen in NederlandTijdens de eerste editie (met de nieuwe wetgeving) is gebleken dat de standhouders zonder dieren of spinachtigen / insecten niet onnodig in de rij hoeven te wachten. Daarom zijn er enkele aanpassingen gedaan om daarmee de doorstroom naar de zalen te verbeteren.

Voor de standhouders die vooraf hun polsbandjes willen ontvangen en niet in de rij willen staan gelden de onderstaande voorwaarden: 

  • Van de standhouders wordt verwacht dat ze minimaal veertien dagen voor het evenement de betaling hebben gedaan;
  • Na betaling moet een leesbare en getekende scan van het formulier (zie download) ‘Geen dieren of geleedpotigen / insecten’ gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

ATTENTIE: DOOR ONDERTEKENING VAN DIT FORMULIER WORDT U ZELF VERANTWOORDELIJK GEHOUDEN. MOCHT U TOCH DIEREN OP UW TAFEL AANBIEDEN DAN BENT U IN OVERTREDING VAN DE WET DIEREN EN DAARMEE STRAFBAAR.

Wanneer de betaling en een goede scan verkregen zijn, worden de polsbandjes via de post opgestuurd. Het versturen van de polsbandjes is op eigen risico, indien de standhouder de polsbandjes aangetekend wil laten versturen is dit geen probleem, maar worden de kosten wel doorberekend.

De polsbandjes worden uiterlijk een week voor het evenement verstuurd.

 

talen

Bezoekers

We hebben 150 gasten en geen leden online

Ticketservice

Partners